perjantai 6. marraskuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #82


Tällä kertaa jehkottaren haasteen ohjeistuksesta vastasi MariaH. Ohjeistus oli yksinkertaisuudessaan se, että tee kortti käyttäen kierrätysmateriaaleja mahdollisimman paljon.
Itse lähdin liikkeelle vessapaperirullasta, jonka olin jemmannut talteen ajatuksena kokeilla, jos siitä saisi ideoitua jotain jouluisia askarteluja töitäkin silmällä pitäen. Elikkäs kukka/tähti/hiutale tai miksi kukin sen sitten mieltää on tosiaan vessapaperirullasta leikatuista rinkuloista koottu ja koristettu sitten hopeisella hileellä. Pohjan hopeinen paperi on vanhaa lahjapaperia (kaikkea sitä tulee laitettua talteen!). Punainen kangas, josta on leikattuna nauhatkin on pala vanhaa lakanaa, josta jo osa meni viime vappuna pikku myyn asuun. Enkeli on koriste, joka oli muutama joulu sitten lahjakortin kirjekuores. Joulun toivotukset on leikattu vanhasta joulukortista. Korttipohjan tein vielä pakastepizzan laatikosta, tänään siis on pizzapäivä :)

6 kommenttia:

 1. Upeasti olet hyödyntänyt kierrätysmatskua!!

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti!! Kivasti ideoitu ja hienosti toteutettu kortti!

  VastaaPoista
 3. Aivan loistava idea tuo vessapaperirullan hyödyntäminen! Muutenkin hieno ja idearikas kortti!

  VastaaPoista
 4. Oletpa keksinyt ideoida tämän kauniin kortin hienosti. Tykkään erityisesti tuosta kukkasesta, aivan mahtava ja hienosti käsitelty:)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo kukkakoriste, eipä olisi uskonut vessapaperirullasta tehdyksi !
  Hieno lopputulos :)

  VastaaPoista
 6. Hieno idea ja toteutus, uutta taidetta;-))m

  VastaaPoista