maanantai 4. lokakuuta 2010

Verhot makariin


Eilinen päivä meni takutessa makarin verhojen kanssa. Halusin sinne sellaiset kapat, jossa on erillisiä kaaria. Drapeeratuiksi verhoiksi niitä jossain vissiin mainittiin. Kaavoja en löytänyt mistään, vaikka kirjastossa kaikki mahdolliset lehdet ja kirjat selasin läpi. Siinä sitten apuun ponkaisi kaikki tietävä internetti, josta löysinkin ohjeet.
Alkujaan oli tarkoitus laittaa jokainen kaari omaksi erilliseksi muhvikseen, mutta sitten näin jossain luettelossa verhon, jossa kaaret oli laitettu aina alkamaan edellisen keskeltä. Piti sitten kokeilla sitä vaihtoehtoa. Nyt olen sitä mieltä, että olisivat erillisinä näyttäneet varmaan paremmilta, mutta en jaksa niitä nyt heti kiskoa ikkunasta alas, oli nimittäin ylös laittaminen sen verran työlästä. Joka tapauksessa nuo kapat kaipaavat seurakseen vielä sivuverhotkin, joten ei tämä vielä muutenkaan ole valmis kokonaisuus.

2 kommenttia:

  1. Ai, että on hienot!! Ja niin hurmaavan värisetkin :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis verhomalli.
    Tein joskus lähes samalla mallilla. Hiukan pyöreämpi leikkaus. On kaunsis katsella, mutta ryppynauhallinen verho on haaasteellinen silittää.

    VastaaPoista