tiistai 21. joulukuuta 2010

ValotauluTämä valotaulu on tehty paperilangasta kieputtamalla liimavesiseoksessa kasteltua lankaa maalatun kehikon ympärille. Paperilankaa työhön kului 200 grammaa. Kun työ oli kuivanut, laitoin sen taakse 80 lampun LED-sarjan.

Alempi kuva on otettu pimeässä huoneessa, ylemmässä on normaalsiti valot päällä.

Täytyy myöntää, että itse tykkään kyllä tästä todella paljon. Itselle se ei kuitenkaan jää vaan menee joulupukin pussiin. Toki omallekkin seinälle olis joskus tarkoitus saada vastaava, mutta eri värinen.

6 kommenttia:

 1. Kerrassaan valtavan upea työ! Millä kiinnitit tuon valosarjan?

  VastaaPoista
 2. Valosarja on kiinnitetty "niittipyssyllä". Niitit ammuttiin paikalleen pitäen naula puun ja niittarin välissä siten, ettei niitit pääse painumaan kokonaan puun sisään. Kun naulan otti pois oli valmiina lenkki, johon valot sidottiin paperinauhan avulla.

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kaunis. Olenkin jo ostanut jemmaan paperinarua, josta olisi tarkoitus tehdä sellaisia palloja, joita sinunkin blogista löytyy (ja niihin mahdollisesti laittaa valot sisälle). Ehkäpä tällainen taulukin voisi olla to do -listalla! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Siis herttinen sentään ku sä olet tehnyt hienon valotaulun!!!

  VastaaPoista
 5. moikka mites toi liima juttu tehään ja mihib se tulee

  VastaaPoista
 6. Käytin Erikeeperiä. Ohje tais olla et puolet liimaa ja puolet vettä sekoitetaan yhteen jossain kipossa. Paperinauha kastetaan pienissä erissä liimavesiseokseen ja kieputetaan kehyksen ympärille. Samalla kun kieputetaan niin vedetään ylimääräinen liima pois.

  VastaaPoista