keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

P*skarteluhaaste #31


P*skarteluhaasteessa oli aiheena pilkut ja pallot. Ihanasta aiheesta huolimatta tämä kortti oli työn ja tuskan takana. Huvitti kyllä askarrella, mutta mikään ei tuntunut onnistuvan. Tätä haastetta varten ehdin jo värittelemään kaksi leimakuvaa, kokoamaan yhden 3D-kuvan ja leikkelemään vintage tyyppisen korttikuvan. Leimakuvaan kuitenkin päädyin.

Leimasin on ihan uuden karhea, tänään postissa saapunut. Ruusuun laittelin vielä myös tänään omistukseeni saapunutta glossya (aivan ihanaa tavaraa!!!) Ja nauhakoristekin saapui tänään toisessa postipaketissa, ihan englannista asti. Olisin toivonut korttiini pilkkupaperin alle tummempaa ruskeaa, mutta kun ei kotoa löytynyt. Tuotakin ruskeaa oli niin vähän, että siellä täällä jatkopaikkoja tekemällä sai sen riittämään. Pakon sanelemana siis pitsit ruskean paperin saumoissa.

9 kommenttia:

 1. Voi, kuinka kaunis ja tyylikäs kortti!

  VastaaPoista
 2. Vau! Ihanat värisävyt ja upea tuo pitsi&nauha -yhdistelmä.

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä upea kortti väreineen ja kuvineen!

  VastaaPoista
 4. Autsii kun hieno leimakuva:) Ihana kortti ja hienot yhdistelmät:)) Jospa tietäisit minun kortin teon, sen enempää ei vois vikaan mennä ja lopuks meinas mennä väärään haasteeseenkin:(

  VastaaPoista
 5. Kaunis kokonaisuus. Ihanasti olet käyttänyt pitsiä ja nauhaa.

  VastaaPoista
 6. Wau!
  Kaunis ja tyylikäs kokonaisuus!

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis leimakuva ja nauhasysteemi upea! Ihana kortti!

  VastaaPoista
 8. Ilman selityksiä ei kyllä olisi huomannut mitään ongelmia kortin teossa olleen! Hieno ja tyylikäs kortti.

  VastaaPoista