perjantai 5. maaliskuuta 2010

Villakeijun kortteiluhaaste 10Villakeijun kortteiluhaasteessa oli bingo. Lisäksi kortista piti tulla pääsiäisaiheinen. Valitsin pitkän pähkäilyn jälkeen bingoriviksi: tipu, pajunkissa ja keltainen.
Päätin lähteä kokeilemaan jotain muuta kuin itselle jo tavanomaisiksi muuttuneita leimasimia. En sinänsä taida edes mitään pääsiäiseen liittyviä leimasimia edes omistaa. Tiput on jokusen vuoden vanhoja, mutta meillä ei niitä ole voinut pääsiäisruohoon laittaa tallustamaan, kun kissapedot hakisivat ne saaliikseen. Joten tässäpä tuli tipuillekkin jotain käyttöä. Pajut on tehty piipunrassin päälle. Huovasta on leikattu kissan "koti" ja kissat on pieniä neulahuovutettuja villapalleroita. Kissoille vielä korvat huovasta ja silmät helmistä. Näitä kissoja olen tehnyt töiden puitteissa joskus lasten kanssa virpomisoksiinkin, mutta silloin käytimme jotain valmiita pehmopalleroita.
Teksti puuttuu vielä kortista, mutta sisäsivulle se olisi tarkoitus tulla. Olen pahoillani huonosta kuvanlaadusta, tähän aikaan vuorokaudesta ei oikein valo riitä.

8 kommenttia:

 1. Kaunista katsotavaa!!! Ihania kisuja!! Tämä on oikea hyvänmielen-kortti!!

  VastaaPoista
 2. Voi että on upea keksintö ja hieno kortti:))En vaan itse jaksais rakennella noita pajunkissoja mutta sinulla on näköjään taito tallella:))

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva ja hienosti toteutettu kortti.

  VastaaPoista
 4. Hieno kortti! Hienosti toteutettu!

  VastaaPoista
 5. Voi kun on mukava idea! Hieno kortti!

  VastaaPoista
 6. Hih, tämäpä hauska! On siinä ollut näpräämistä! Ihanat nuo pajunkissat :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva idea, täytyykin kokeilla :)

  VastaaPoista