torstai 10. heinäkuuta 2014

IkkunaprinsessaVanhempi neideistä oli vielä vapun aikana hoidossa ja vappunaamiaisasukseen hän tietenkin halusi prinsessamekon. Koko naamiaiset  muuttuivat hänen sanavarastossaan prinsessajuhliksi, vaikka taisi olla porukan ainoa kuninkaallinen.

Äitinsä tietenkin hykerteli tyytyväisenä tytön asuvalinnan kanssa. Mikä sen ihanampaa kuin tehdä ihana hörhelöinen prinsessamekko. Toteutus jäi toki vähän puolitiehen, kun haikara tuli kyläilemään, mutta kyllä tälläkin yhdet naamiaiset onnistuivat.

Otsikon ikkunaprinsessa-nimitys sai alkunsa siitä, ettää mekoon kankaat ovat ikkunaverhon jämiä tai ikkunaverhoksi tarkoitettua. Violetti veluuri löytyi Jyskin alesta, 5 €/3 m, muut kankaat olivat kotoa löytyneitä jämiä ja pitsitkin kirpparilta haalittuja. Elikkä edullinen mekosta tuli.


Kaava tähän mekkoon löytyi Prinsessakirjasta, jonka ovat kirjoittaneet Lenee Grue ja Line Watt. Ikävä kyllä kaava oli pienoiskoossa, jonka joutui suurentamaan. Meinasin jättää leikin sikseen, mutta onneksi tuli suurennettua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti